sobota, 4. oktober 2014

SAFARI PARK VERONA ITALY



NARAVNI SAFARI PARK VERONA(I)
Naravni park Zoo Safari Live se nahaja v kraju Bussolengo, v kraju Pastrengo (Verona), in je razdeljen na Zoo Safari, ki je dostopen samo v avtobusih,avtomobilih ali kamperih, in Animal Park, ki je dostopen peš.
ZOOSAFARI
Na vhodnem območju so velike afriške rastlinojede živali, žirafe, zebre, antilope in neokrnjene vrste ptic.
Živali na katere ne moremo čakati, da bi jih opazovali z vašim vozilom, so levi, nosorogi in povodni konji. Te lahko opazujete samo pri zaprtih oknih.

ŽIVALSKI PARK
Živalski park nima kletk, le ograjene prostore, vgrajene v zelenico parka, iz katerih obiskovalci opazujejo živali, za ograjo ali skozi velika okna.
Med številnimi živalmi so tiste, ki privlačijo največ pozornosti, sibirski tigri, puma, snežni leopard in male zveri, kot so manguste(kot podlasica ki je zmožna ubiti kobro); Obstaja tudi sektor, namenjen evropskim zverem, kot so divje mačke, ris in volk.
DINOSAUR PARK
In nazadnje, dinozavrov park, z modeli v naravni velikosti teh ogromnih "zveri", ki so hodili po teh krajih pred milijoni let.


THE ZOO SAFARI NATURE PARK VERONA (I)

The Zoo Safari Live Nature Park is situated in Bussolengo, in the locality of Pastrengo (Verona), and is divided into the Zoo Safari, which is accessible only in cars or campers, and the Animal Park, which is accessible on foot.
ZOOSAFARI
At the entrance area are the large African herbivores, the giraffes, zebras, antilopes and stupendous bird species.
But the animals everyone can’t wait to experience, as they walk alongside your vehicle, are the lions, rhinoceroses and hippos.
ANIMAL PARK
The Animal Park has no cages, just enclosures inserted in the greenery of the park, and from which visitors can observe the animals, behind a fence or through large windows.
Among the many animals, those which attract the most attention are the Siberian Tigers, puma, snow leopard and small carnivores such as mongooses; there’s also a sector dedicated to European carnivores such as the wildcat, lynx and wolf.
Various food and dining options are available along the Animal Park route, as well as a picnic area.
DINOSAUR PARK
And finally, the Dinosaur Park, with life-size models of these enormous “beasts” that walked through these places millions of years ago.













































Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.